Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Allan Olsen – koncert

november 21, 2020 Kl. 20:00

Pris: 320 kr

Allan Olsen – koncert

november 21, 2020 Kl. 20:00

Pris: 320 kr

Olsen har de seneste år cementeret sin helt særlige position i showbiz.

Siden han i 2013 slap havkatte-pladen, JØWT løs i musikbranchens hyttefad, har han disket op med anderledes vinkler på et liv som sanger, sangskriver – og senest osse som forfatter i Danmark.
Erindringsbøgerne Tilfældigt Strejfet og Laksetrappen blev kaldt mesterværker af pressen, og blev bestsellere hos publikum.

Netop nu turnerer Allan Olsen landet rundt på sin forsamlingshus-turné, ’På Afveje’. 49 intime koncerter derude, hvor folk oftest lever udenfor mediernes – og de optrædendes bevågenhed.
Samtlige datoer på Allan Olsen På Afveje-turné er udsolgt, men til glæde for dem, der gik forgæves, kan vi nu præsentere Olsens’ koncertplaner for sommeren 2020.

Allan Olsen’s repertoire spænder over hele hans sang-katalog, der gør brug af hele paletten, fra rock til folk, rap og á capella.

 

COVID-19 retningslinjer: Vi sørger for masser af håndsprit og for at publikum sidder med behørig afstand. Husk mundbind, når du skal i baren eller på toilettet. Hvis du har glemt dit mundbind, kan det købes i baren. Du kan nyde showet uden mundbind, når du sidder på din plads 🙂