Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Susse Wold – foredrag

november 12, 2019 Kl. 19:30

Pris: 175 kr

Susse Wold – foredrag

november 12, 2019 Kl. 19:30

Pris: 175 kr

Det er som om Susse Wold altid har været i danskernes liv. Vi kender hende fra Huset på Christianshavn, Matador og Sommer i Tyrol. Som moderen i Den kroniske Uskyld eller børnehavelederen i filmen Jagten. Hun har gæstet Tønder flere gange, som teaterskuespiller. Denne gang holder hun foredrag med udgangspunkt i sin nye bog: Bevægelse.

Susse Wold fortæller om bogen: ”Det er en fortælling om, hvad jeg har lært af de mennesker jeg har mødt og de ting jeg har oplevet. På teateret som i livet gælder det om at svare når ens stikord falder. Livet har givet mig mange fristende stikord og jeg har svaret på mange af dem. Det fortæller jeg om. Alvorlige og svære ting blander sig med oplevelser med humor og latter. Om jeg er i en sweat lodge på Hawaii med en Shaman, eller om jeg er til et AA møde, om jeg optræder med H.C. Andersen for kronprinsen af Japan, eller om jeg ligger på hjerteafdelingen på Riget, om jeg sidder fast i et mudderhul i Kenya omgivet af løver – eller om jeg går på den røde løber i Cannes til Filmfestival. Alle oplevelser har lært mig at se gaven i selv de mest umulige situationer.”

Susse Wold er født i 1938. Skuespiller, forfatter, foredragsholder og Ridder af Dannebrog 1. grad. Har udgivet bøgerne ”Fremkaldt” i 2009 og ”Bevægelse” i 2019. Du kan låne bøgerne på biblioteket.

Siddepladser. Unummererede.