Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dodo & the Dodos

oktober 25, 2019 Kl. 20:00

Pris: 280 kr

Dodo & the Dodos

oktober 25, 2019 Kl. 20:00

Pris: 280 kr

I 2017 skabte Dodo & the Dodos et brag af en fest i den gamle Schweizerhalle! Det var som om alle man kendte, var der dén aften. Venner, kolleger, en gammel klassekammerat og en tidligere nabo – alle var de der, for at synge med på “Sømand af verden”, “Giv mig hvad du har” og “Vågner i natten”.

Nu kommer de igen!

Der er mulighed for firmabilletter og spisning inden koncerten.

Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet.

Dodo & The Dodos er en af Dansk pops ypperste ambassadører, og med hits nok til mere end ét band, glæder vi os til endnu en fest i Schweizerhallen.

Buffet før koncerten: https://www.ticketmaster.dk/event/buffet-til-dodo-the-dodos-d-25-oktober-2019-kl-1800-billetter/458753