Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

De lystige koner – teater

januar 29, 2018 Kl. 20:00

Pris: 130 – 265 kr

De lystige koner – teater

januar 29, 2018 Kl. 20:00

Pris: 130 – 265 kr

En løssluppen komedie Af William Shakespeare. Producent: Folketeatret

Kvinderne fører an i løjerne, for de vil ha´ deres vilje, og alle bedrager alle i De lystige koner, som er kommet hænderne på instruktør Frede Guldbrandsen, der sidste sæson stod bag succeskomedien Jean de France.

Nu kan du opleve en perlerække af skønne, uartige og sjove skuespillere I mange forskellige roller.

Mette Horn og Camilla Bendix spiller fruerne Fjord og Pagh: et par lystige borgerkoner I deres bedste alder. De formelig strutter af liv og lyst mens deres ægtemænd, spillet af Jesper Asholt og Kristian Halken, er en smule vindtørre. Så da den adelige levemand Falstaff, I Tom Jens skikkelse, gør kur til dem begge på en gang, kribler det I dem. Falstaff er godt nok bade afdanket og forarmet, men har stadig en vis charme I behold, som han selv nærer stor tiltro til.
Under dække af at være fornærmede over Falstaffs skamløse tilnærmelser, udsætter konerne ham for den ene morsomme og latterlige lærestreg efter den anden. De får god hjælp af den ivrige koblerske, Madam Rap (LIsbetj Gajhede), som også bestyrer intrigerne omkring komediens unge par, fru Paghs datter og en række mere eller mindre umulige og tåblige bejlere. De ældres beregnende kærlighedsintriger flettes sammen med kampen for at den unge, uskyldige kærlighed skal sejre. Komediens mænd og koner har modstræbende interesser, og de driftige koner sætter gang I løjer, der skal sikre, at kvinderne får deres vilje til slut. Så kan mændene lære det, kan de!

Medvirkende: Tom Jensen, Mette Horn, Camilla Bendix, Jesper Asholt, Kristian Halken, Lisbeth Gajhede, Asger Reher, Søren Hauch-Fausbøll, Sarah Juel Werner, Thomas Dieperveen, Jacob Højlev-Jørgensen, Morten Brovn m.fl.

I alt 14 medvirkende.