Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Thomas Rathsack – råt for usødet

februar 27, 2018 Kl. 19:00

Pris: 195 kr

Thomas Rathsack – råt for usødet

februar 27, 2018 Kl. 19:00

Pris: 195 kr

Thomas Rathsack afliver i dette nye foredrag myten om jægersoldaten som den perfekte supermand, der knuser al modgang med en stålnæve og valser uskadt igennem tilværelsen. En jægersoldat er ikke immun over for nederlag og nedture – og Thomas er ingen undtagelse.

Tilværelsen kan være tung og besværlig, og de fleste af os møder mange bump på livets vej. Du oplever nedture, modgang og skuffelser, som enten knækker dig, svækker dig eller gør dig stærkere.
I foredraget fortæller han på vanlig direkte og ærlig vis både om sine private og professionelle op- og nedture – og ikke mindst hvordan han undgik den destruktive selvmedlidenhed men i stedet rejste sig og fortsatte med at kæmpe trods modgang.

Foredraget er helt nyt og har premiere landet over i starten af 2018. Til den tid kan vi også følge Thomas på TV2 i Sæson 2 af ”Korpset”, hvor han i egenskab af chefinstruktør RAT udvælger de aspiranter, der er gjort af det rette stof.

Så er du nysgerrig efter vide mere om, hvordan livets flaskehalse og kriser også kan håndteres, så er dette foredrag måske noget for dig. Thomas medbringer sine bøger, som signeres på stedet.
Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål og Thomas går ikke hjem, før alle spørgsmål er besvaret – råt for usødet!