Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bruce Guthro – Celtic X-mas

november 25, 2017 Kl. 20:00

Pris: 300 kr

Bruce Guthro – Celtic X-mas

november 25, 2017 Kl. 20:00

Pris: 300 kr

Julekoncert med Bruce Guthro & Band
Bruce Guthro gentager de sidste års store succes med julekoncerter rundt i landet og i år også i Tønder. Mange her i byen har et særligt forhold til Bruces Guthros store stemme – han har gæstet Tønder Festival flere gange med Runrig. Denne gang kommer han med sit internationale band – med musikere fra bl a Canada og Irland – og spiller julen ind. Den populære koncert indeholder et mix af sange fra Guthros hjemegn, Nova Scotia i Canada, irske klassikere og en stribe kendte engelsksprogede julesange.

Bruce Guthro er tillige en varm historiefortæller, der med et glimt i øjet beretter om Nova Scotias betagende univers og unikke individer. Læg dertil et scenisk udtryk i absolut særklasse.
”Bandets violinist Roisin Ryan sang duetten ’Mary did you know’ og kom så tæt på englesang, som det vel kan lade sig gøre i disse jordiske omgivelser. Bruce guthro fik på fremragende facon koblet store tanker om livet, et stærkt budskab om kærlighed og håbet om verden uden krig og terror på en koncet der samtidig levered masser af livsglæde” Chr. Rimestad, Horsens Folkeblad