Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Helge Engelbrecht og Neighbours

oktober 28, 2016 Kl. 20:00

Pris: 350 kr

Helge Engelbrecht og Neighbours

oktober 28, 2016 Kl. 20:00

Pris: 350 kr

Med koncerten ”Kom Igen” inviterer Helge Engelbrecht og Neighbours & Friends (11 mand på scenen) igen til fest udenfor de private rammer i Mariehaven i Ansager. For anden gang drager hele holdet landet rundt til de danske koncertsteder og tager publikum ved hånden med eget materiale, overvejende dansksprogede sange med ord og toner, der lander i den mere folkrockede ende, alt sammen umiskendeligt Neighbours & Friends på højt professionelt musikalsk niveau, medrivende, ægte og folkeligt på den gode måde.

Lørdag efter lørdag kan man på TV på DK4 følge det store sommersangsorkester, når der sendes fra de de populære arrangementer ”Sommersang i Mariehaven”, der lokker tusindvis af publikummer til Helge´s baghave i lillebyen Ansager i Vestjylland.

”Vi har været meget spændte i forhold til at optræde indendøre og i en anden sammenhæng end Mariehaven men publikum har virkelig taget godt imod. Jeg tror også, det har været lidt af en øjenåbner for folk, der forbinder os med de mange kendte solister, der også er på plakaten i Mariehaven. Her gælder det vores egen koncert og vores eget materiale, hvor alle i orkestret bringes i fokus. Vi glæder os.” lyder det fra Helge Engelbrecht. ”Vi stiller i stærkeste opstilling og lover publikum det bedste af bedste.”